Love is the answer

Over Nancy

Yoga was jarenlang iets wat ik voor mijzelf deed, ik merkte dat het mij goed deed om voor de start van een drukke werkdag een moment voor mijzelf te nemen en te bewegen, ademen en mediteren.

 

Na een periode waarin ik verschillende vormen van yoga heb uitgeprobeerd, kwam de Mysore op mijn pad en ontstond mijn dagelijkse Ashtanga practice.

Een yogapractice in Mysore stijl is voor mij als liefde zonder woorden, in het ritme van je ademhaling beweeg je door de serie heen, je aandacht is naar binnen gericht, waardoor het een meditatieve ervaring wordt.

 

In 2015 heb ik de overstap gemaakt en ben ik fulltime yogalessen gaan geven. Sindsiden heb ik mijn kennis en ervaring verder ontwikkeld door het volgen van opleidingen en een reis naar de bron van de yoga in Mysore India.

Ik geef nu les in Ashtanga yoga, stoelyoga voor bijzondere doelgroepen, yoga nidra, therapeutische adjustments, quantum touch, integrated energy therapy en paardencoaching.

 

Naast yoga lessen geven en mijn eigen dagelijkse practice ben ik veel in de natuur en heb ik graag dieren om me heen. Een passie van mij is Natural Horsemanship, een geweldloze vorm van communiceren met paarden.

 

Het mooie aan yoga vind ik dat het vooral gaat om zelf ervaren, je hoeft niets op gezag van anderen aan te nemen. En éen ding weet ik zeker: yoga maakt mij en vele andere mensen over de wereld vitaal en aandachtig. Het helpt de focus te bewaren in een maatschappij waar je soms overladen wordt met prikkels.

 

 

 

Het is heerlijk om je passie, datgene waar je blij van wordt te mogen delen. Als ik mensen geleidelijk aan zie opbloeien door de yogapractice maakt mijn hart een sprongetje, ik hoop dit nog lang te mogen delen.

 

 

 

Liefs,

Nancy